Varen ble lagt i handlekurven din!

Til betaling Fortsett å handle
Logg inn
E-post:
Passord:

Glemt passord?

 

Småordregebyr

Kr. 100 eks. mva. på ordre

mindre enn kr. 250,-

 

Vi sender kun til

kunder i Norge 

 

 

 

        

 

 

PRIVATPERSONER

Skriv Privatkjøp når du blir bedt om å oppgi firma.

Bestillinger med fiktive firmanavn blir ikke behandlet.

Vi gjør oppmerksom på at prisene er oppgitt uten moms og frakt.

Personvern

Personopplysninger som behandles

Kapstad AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
- Firmanavn

- Kontaktperson

- Firmaadresse/fakturaadresse

- Telefonnummer og e-postadresse

Hvordan opplysningene innhentes :

Kapstad AS samler inn opplysninger gjennom skjema på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produkter.

Formålet med informasjonen som innhentes

-  kunne gi tilgang til våre produkter og tjenester
-  kunne sende relevant informasjon

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@kapstad.no

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter.

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.